BLOGI

Tutustu ohjelmistokehityksen viimeisimpiin puheenaiheisiin.

Kuvassa: Robotin ja ihmisen kädenpuristus
Ohjelmistorobotti tukee asiakaspalvelua

Hyvä asiakaspalvelu ei ole pelkkää salahelinää Mikkelistä kotoisin olevalle Casemet Oy:lle. Perheyritys halusi parantaa asiakaspalveluaan ja ohjata työntekijöidensä ajankäyttöä mielekkäisiin ja lisäarvoa tuottaviin töihin.

Lue lisää »
Kuvassa: Työukko ja tekoälyyn viittaavaa grafiikkaa
Tekoälyn hyödyntäminen teollisuudessa

Andritzin tytäryhtiö Savonlinna Works Oy on erikoistunut teknisesti haastavien osien ja komponenttien valmistukseen. Saimaan rannalla sijaitsevissa 16 000 m2:n tuotantotiloissa syntyy sellutehtaisiin pesureita, rumpusuodattimia, kiekkosuodattimia, sellunkeiton laitteita sekä painelaitteita.

Lue lisää »
Joulupukki lentämässä reellä koodipilvissä
Ei joulupuuroa vaan huoleton pilvipalvelu

Hyvä pilvipalvelu on käytettävyydeltään korkeatasoinen ja mukautuva. Toimiessaan normaalisti yrityksen pilviteknologia saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta asialta, mutta etenkin käyttöönotossa ja muutosvaiheessa on otettava huomioon asioita, jotka nopeasti sutaistuna saattavat aiheuttaa ongelmia myöhemmin.

Lue lisää »
Kuvassa: Senior Designer Niilo Alfthan
Pois poteroista – Poikkitieteellisyyttä palveluiden suunnitteluun

Niilo Alfthan vastasi Nokian ja myöhemmin Microsoftin high-end -älypuhelinten ulkonäöstä. Kun työ Microsoft Mobilella jäi taakse 2014, Niilon tie vei Reborn Games -pelistudion AD:ksi. Työrupeama piti sisällään muun muassa pelistudion uudelleenbrändäyksen, kunnes kolmen vuoden jälkeen Niilo päätti, että oli aika siirtyä eteenpäin.

Lue lisää »
Kuvassa: Kaupunki, koodia ja tabletti
Älykkään digitalisaation murros

Maailmanhistoriaan on kirjattu kolme teollista vallankumousta. Ensimmäinen alkoi höyrykoneen keksimisestä, toinen polttomoottorien myötä ja kolmantena vallankumouksen aaltona pidetään suorittavan työn siirtymistä Aasiaan

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Ohjelmistokehityksen uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyt Codemenin tietosuojakäytännöt.