Codemenin 3 kovinta hittiä! Etsimme nyt Full Stack -kehittäjää joukkoomme

Asiakkaitamme

Olemme julkishallinnon toimittaja sekä luotettava kumppani sadoille suomalaisille yrityksille.

CSC

”Yhteistyömme Codemenin kanssa alkoi jo vuonna 2019 kilpailutuksen kautta. Arvostan Codemenin asiantuntijoissa yrittäjämäistä toimintaa ja oma-aloitteisuutta sekä totta kai kokemusta, joka tuo huomattavaa lisäarvoa – tekijät eivät ole niin työnohjauksen varassa vaan etsivät oma-aloitteisesti ja itsenäisesti parhaita ratkaisuja.”

– Juha Helminen (CSC) projektipäällikkö, hankinta-asiantuntija

CSC on voittoa tavoittelematon erityistehtäväyhtiö. Osana kansallista tutkimusjärjestelmää se kehittää, integroi ja tarjoaa korkeatasoisia tietotekniikkapalveluja ja varmistaa, että Suomi on kehityksen kärjessä. 

Hitachi

Hitachi High-Tech Analytical Science Finland Oy valmistaa analysaattoreita laadunvarmistukseen ja kierrätykseen.

Oman ohjelmistokehitystiimin lisäksi yritys tarvitsee projektikohtaisesti myös talon ulkopuolista osaamista. Siitä käynnistyi myös nykyinen yhteistyö Codemen Oy:n kanssa.

Ulkopuolisen ohjelmisto-osaamisen hankkiminen varmistaa, että yrityksen omat asiantuntijat voivat keskittyä core-osaamiseen, kun taas talon ulkopuolinen ammattilainen vastaa käyttöliittymän kehittämisestä.

Helsinki logo

Helsingin kaupunki

Helsingin visio on olla maailman toimivin kaupunki. Kaupunki panostaa proaktiivisten palveluiden kehittämiseen sekä datan ja tekoälyn hyödyntämiseen.

Olemme saaneet olla Helsingin kumppanina jo elokuusta 2019 toteuttamassa tätä visiota rakentaen älykkäämpää ja käyttäjäystävällisempää kaupunkia.

Valtori

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva virasto, joka toimittaa toimialariippumattomia ICT-palveluita valtionhallinnon organisaatioille. 

Codemen on ollut toimittajana Valtorille jo vuodesta 2014. Projektipäällikköpalveluiden lisäksi Codemen tuottaa testaus- ja laadunvarmistuspalveluita, yhdessä kumppanin Q-Factoryn kanssa, sekä toimittaa Valtorille Junior ICT-asiantuntijapalveluita.

Porkka Finland

Kylmälaitetuottaja Porkka Finland Oy:n ja ohjelmistokehitystalo AtoZin yhteistyö sai kipinänsä Codemen -verkoston kautta. 

Codemen on Suomen laajin ICT-alan verkosto, joka käsittää tällä hetkellä yli 550 ohjelmistoalan yritystä ja 5000 asiantuntijaa ympäri Suomen.

TPI Control Oy

Yrityksen tavoitteena oli löytää tuotteiden, palvelujen ja mittaustulosten muodostama kokonaisuus, joka tukee LVIA-järjestelmiä sekä niiden huoltamista ja ylläpitoa talotekniset prosessit huomioiden. Ennen kaikkea sen tulisi olla mahdollisimman toimiva ratkaisu myös asiakkaiden kannalta. Markkinoilta ei kuitenkaan löytynyt valmista ohjelmistokokonaisuutta, jonka keskiössä olisivat puhtaasti kiinteistö ja sen järjestelmät.”Päätimmekin lopulta jatkokehittää omaa, vuodesta 2014 lähtien käytössä ollutta TOPI-toiminnanohjausjärjestelmäämme yhteistyössä Codemenin kanssa”, TPI Control Oy:n talous- ja teknologiajohtaja Juri Paavilainen kertoo.

Amabit Oy

Codemenin verkosto auttoi Amabit Oy:n uutena yrityksenä saamaan myyntikanavat lämpimiksi ja löytämään tiimille sopivia projekteja.

”Codemenin verkosto tuli kuin tilauksesta meille. Halusimme uutena yrityksenä virittää myyntikanavat lämpimiksi ja löytää tiimillemme sopivia projekteja. Verkoston tuoma hyöty myyntipumpun kuntoon laittamiseen on kiistaton”, toimitusjohtaja Tero Koskela kertoo.

Teleste

Teleste auttaa rakentamaan ja ylläpitämään verkottuneempaa yhteiskuntaa ja tekee päivittäisestä arjestamme sujuvampaa, älykkäämpää ja turvallisempaa. Tuote- ja palvelutarjonta tuo televisio- ja laajakaistapalvelut koteihin, opastaa joukkoliikenteen käytössä ja lisää julkisten paikkojen turvallisuutta.

Asiantuntijamme toimivat Telestellä matkustajainformaatiojärjestelmien kehittäjinä.

Blue Water Shipping Oy

Olimme Blue Water Shippingin mukana toteuttamassa uutta työkalua myynnin digitalisoinnin sekä tarjouslaskennan tueksi.

”Tarpeemme tulivat erityisen hyvin kuulluiksi – myynnin tehostamiseen toteutettu ratkaisu on juuri tavoitteen mukainen”

– Erkki Valtonen, Blue Water Shipping Oy

Fingrid

Tuimme Fingridiä Titta-Datahub -migraatioprosessin testaamisessa ja kehittämisessä. Suunnittelimme mm. testauskokonaisuutta ja teimme parannuksia monitoimittajaympäristön tekniseen kokonaisuuteen.

Puolustusvoimat

Toteutimme kumppanimme kanssa PVAsiointi - järjestelmän kehityksen sekä jatkuvaa ylläpitoa. Järjestelmän tehtävä on olla apuna varusmiehen koko elinkaaren hallinnoimisessa tietoturvallisesti ja älykkäästi.

Business Finland

Tuimme Business Finlandia CRM-järjestelmän käytössä ja kehittämisessä mm. kehittämällä tiedon laadun hallintaa ja siihen liittyvää raportointia.

Tampere3

Tampere3 on Tampereen korkeakoulujen yhteishanke. Toteutimme hankkeeseen järjestelmäintegraatio​n, integraatiotestaus​ta, laadunvarmistusta sekä käyttöliittymäsuunnittelua.

Tilastokeskus

Codemen on tukenut Tilastokeskusta mm. projektipäällikköpalveluin sekä PÄRE-järjestelmän tietoallastoteutuksessa, joka vastaa ilmastonmuutoksen, kiertotalouden ja energiamurroksen tuomiin tietotarpeisiin.

Oikeusrekisterikeskus

Codemen on suunnittellut uuden tiedonhallintamallin sekä mallien ylläpitosovelluksen. Lisäksi on muodostettu ydintiedonhallintapalvelu sekä luonnollisen henkilön ydintietomalli yhdessä oikeusministeriön sektoreiden kanssa sekä hallinnonalalle keskitetty henkilötietorekisteri vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

Asiakastyytyväisyys

Codemen on yhteistyön ammattilainen. Yhteistyön voima näkyy viimeisimmässä asiakastyytyväisyyskyselyssämme, jossa asiakkaamme antoivat meille erinomaisen palautteen. Meille yhteistyö on luottamusta ja sen rakentaminen on jokaisen codemeniläisen tärkein tavoite. Pidämme jatkossakin huolen siitä, että saamme pitää tyytyväiset asiakkaamme ja jatkaa tuloksekasta yhteistyötä.

10
NPS

Asiakkailta mittaamamme NPS (Net Promoter Score).

0
/10

Asiantuntijalla on kyky ratkaista ongelmatilanteita nopeasti.

0
/10

Viestintä asiantuntijan kanssa sujuu saumattomasti.

0
/10

Asiantuntija on vastannut odotuksiamme.

Toimiva julkishallinto rakennetaan yhdessä

Tehtävämme on auttaa julkishallinnon asiakkaitamme menestymään.

Missiomme yrityksenä on rakentaa yhteiskunnallisesti merkittävää digitalisaatiota. Verkostomme synnyn taustalla oli aikoinaan tahto mahdollistaa pienempienkin toimijoiden osallistuminen julkishallinnon hankkeisiin ja tämä ajatus kantaa yhä tänäkin päivänä. Haluamme tuottaa parasta mahdollista palvelua yhteiskunnan tarpeisiin – siksi luotamme verkoston voimaan. Verkosto mahdollistaa oikean osaamisen yhdistämisen varmistaen, että asiakas ja projektin tavoitteet tulevat aina ensin. 

Valitettavan usein saamme lukea epäonnistuneista julkishallinnon hankkeista. Muuttuvassa toimintaympäristössä pyrimme tulevaisuuteen tähtäävään ajatteluun. Meille tärkeää on aidosti ymmärtää asiakkaan tarve ja tavoitteet, jotta löydämme varmasti parhaan ratkaisun. Kaikissa ratkaisussa huomioimme viimeisimmät teknologian antamat mahdollisuudet, jotta digitaaliset ratkaisut kestävät myös aikaa.Kokoamalla parhaat tekijät ja viimeisimmät teknologiat sekä tunnistamalla julkishallinnon tarpeet pitkällä kokemuksella pääsemme parhaaseen lopputulokseen. Löydämme parhaiten sopivat, kustannustehokkaat ratkaisut, jolla rakennamme maailman parasta julkishallintoa.  

Meille on myös tärkeää, että työllistämme vastuullisesti verkostomme kautta satoja suomalaisia yrityksiä ja tuhansia asiantuntijoita.  

Rakennetaan maailman parasta julkishallintoa yhdessä.

Lisää onnistumistarinoitamme