Codemenin 3 kovinta hittiä! Etsimme nyt Full Stack -kehittäjää joukkoomme

Lämpimästi tervetuloa ständillemme #E53 Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä

Olisi mukava tavata juuri sinua ATK-päivien yhteydessä. Olemme mukana osastollamme koko yritysryppäämme voimin ja esittelemässä monipuolisen kattauksen palveluita, joilla sujuvoitamme asiakkaidemme arkea ja toimivampia palveluita.  

Ratkaisuja mutkattomasti ja ripeästi saman katon alta 

Ohjelmistorobotiikalla ja älykkäällä automaatiolla tuottavuutta ja tehokkuutta

– Vältä turhauttavia työvaiheita ja vapauta aikaa tuottavampaan työhön

Olet varmasti kuullut, kuinka älykkään automaation käyttöönotolla voidaan vahvistaa tuottavuutta ja tehokkuutta ? Puhumattakaan siitä, kuinka se lisää työviihtyvyyttä sekä asiakastyytyväisyyttä. Asiakkaat kehittämistyön ja automatisoinnin ytimessä. Monta hyvää syytä siis pohtia asiaa! 

Kerromme esimerkkejä asiakkaidemme maailmasta ja siitä, kuinka olemme automatisoineet heidän prosesseja ja manuaalisia työvaiheita. 

Testaa, varmista ja saavuta digitaalisen palvelusi toiminta

Suomen suurimman riippumattoman ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen toimittajan avulla (Q-Factory Oy). Q-Factoryn eQual-yksikkömme tarjoaa lisäksi monipuoliset ja alan huippuasiantuntijoiden kehittämät saavutettavuuspalvelut.

Asiantuntijaverkostomme takaa nopean reagointikyvykkyyden markkinakysynnän joustoihin ja etteivät ohjelmistoprojektit jää tekijöistä kiinni. Yli 7000 ammattilasta käsittävä verkostomme koostuu kokeneista ICT-alan ammattilaisista. Saatavillasi juuri oikeat tekijät helposti ja vaivattomasti – missä ja milloin tahansa!

Tervetuloa – nähdään pian osastollamme! Ja mikäli et ole mukana tapahtumassa, ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme! 

Linkki tapahtumanjärjestäjän sivuille:
https://koulutus.fcg.fi/sosiaali-ja-terveydenhuollon-ATK-paivat 

Tapahtumaterveisin,

Aki Nordlund 
aki.nordlund@codemen.fi 
050 522 8868 


Anne Sinkkonen
anne.sinkkonen@codemen.fi
050 538 7053


Eero Hyytinen
eero.hyytinen@codemen.fi
040 577 6338