ASIANTUNTIJA TAI KOKONAINEN TIIMI PROJEKTINNE TUEKSI

Codemen toimittaa käyttöönne osaamista juuri silloin kun sitä tarvitsette. Ydinliiketoimintaamme perustuu verkoston hyödyntämiseen ja oikean osaamisen löytämiseen. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Tänä vuonna olemme ottaneet käyttöön Caleon, joka varmistaa asiantuntijaliiketoimintasi ja tarpeesi älykkäästi.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Codemen on yhteistyön ammattilainen. Yhteistyön voima näkyy viimeisimmässä asiakastyytyväisyyskyselyssämme, jossa asiakkaamme antoivat meille erinomaisen palautteen. Meille yhteistyö on luottamusta ja sen rakentaminen on jokaisen codemeniläisen tärkein tavoite. Pidämme jatkossakin huolen siitä, että saamme pitää tyytyväiset asiakkaamme ja jatkaa tuloksekasta yhteistyötä.

10
NPS

Asiakkailta mittaamamme NPS (Net Promoter Score).

0
/10

Asioinnin ja yhteydenpidon sujuvuus on ollut saumatonta.

0
/10

Olen tyytyväinen saamiini palveluihin.

0
/10

Konsultti on vastannut tarpeisiimme.

Verkostomme tarjoaa

Toimitamme käyttöönne tarvittavaa osaamista monenlaisiin tarpeisiin silloin kun sitä tarvitsette.

Konsultointi

Projektipäälliköt

Arkkitehdit

Strateginen suunnittelu

Määrittelypalvelut

Tietokannat

DW

ETL

SQL

Analytiikka

AI

BI

Koneoppiminen

Web kehitys

Fullstack

Pilvipalvelut

Mobiilikehitys

(iOS, Android, hybrid)

UIUX suunnittelu

Palvelumuotoilu

Tietoturva

IT-  ja verkkopalvelut

E-Commerce

VR/AR

Sulautetut järjestelmät

SAP

Koulutukset

Microsoft-palvelut

Tarjoamme verkostomme jäsenille toimeksiantoja sekä mahdollisuuden verkostoitua. 

Me hoidamme projektien myynnin, jotta kumppaniyrityksemme voivat keskittyä tekemiseen.

Voimme myös auttaa omien projektiesi resursoinnissa. Ohjelmistotestausta, testiautomaatiota sekä laadunvarmistusta tarjoamme Q-Factory Oy:n kautta.

Caleo – Asiantuntijapalveluiden ytimessä.

Menestyvien asiantuntijapalveluiden takana toimii Caleo. Palvelumme varmistaa asiantuntijaliiketoimintasi ja -tarpeesi hoituvan älykkäästi.

Caleo on kehittämämme tekoälyavusteinen alusta, joka tekee ICT-asiantuntijoiden hankinnasta ja hallinnasta tehokasta ja vaivatonta. Palvelun avulla asiantuntijoiden etsiminen sekä toimeksiantojen hallinnointi onnistuvat keskitetysti yhdessä paikassa. Käyttäessäsi Caleoa hallitset asiantuntijaorganisaatiosi tärkeimpiä resursseja, asiantuntijoita. Caleo tekee asiantuntijoiden osaamis- ja saatavuustietojen hallinnasta ja ylläpidosta sujuvampaa kuin koskaan aiemmin.

Miksi käyttää parhaan asiantuntijan etsimiseen tuntikausia, kun voit löytää juuri sopivan tekijän tarpeisiisi jopa 30 sekunnissa.

Tehosta ajankäyttöäsi, valitse Caleo.

AINEKSET MENESTYVÄÄN DIGITAALISEEN PALVELUUN

Rakennetaan yhdessä menestyvä digitaalinen palvelu. Saat sen meiltä joko osatoimituksena tai kokonaisena, valmiina palveluna. Aloitetaan palvelun suunnittelu yhdessä ideoimalla ja tehdään ideoista totta ketterällä ohjelmistokehityksellä. Varmistamme palvelusi laadun ja toimintavarmuuden yhteistyökumppanimme testaus- ja laadunvarmistuspalvelujen avulla.

TIETOSUOJAN KUNTOKARTOITUS

Tietosuojan kuntokartoitus on asiantuntija-arvio tietosuojan lainmukaisesta toteutumisesta yhtiössänne. Kuntokartoituksessa käydään läpi seuraavat asiakokonaisuudet, niiden toimintamallit, dokumentaatio ja lainmukaisuus: käsittelytavat, henkilötietoryhmät, tietojen suojaaminen sekä sisäänrakennettu tietosuoja

Ratkaisukiihdyttämö

Ideointi- ja ratkaisutyöpaja

Ideoista konkreettisiin ratkaisuehdotuksiin

Kokonaiskuva
tarpeista ja ehdotus projektista

Ratkaisukiihdyttämö on puolen päivän mittainen työpaja, jossa yhdessä asiakkaamme kanssa määritämme, mitä halutaan saavuttaa ja miksi. Ideoimme yhdessä vaihtoehtoja ja teemme niiden pohjalta valintoja. Kiihdyttämössä mietitään, mitä ominaisuuksia ratkaisussa pitää olla ja mitä niistä priorisoidaan. Saamme selkeän kokonaiskuvan tarpeista ja toteuttamiskelpoisia ideoita. Kaiken tämän pohjalta pystymme tekemään asiakkaallemme ehdotuksen projektista, joka vastaa heidän odotuksiaan.

Ratkaisukiihdyttämön hinta on 500€ + alv. Mikäli kiihdyttämö johtaa jatkoyhteistyöhön, hyvitämme Ratkaisukiihdyttämön hinnan asiakkaalle.

Testaa ideasi käytännössä