BLOGI

Tutustu ohjelmistokehityksen viimeisimpiin puheenaiheisiin.

Kuvassa: AI & RPA Summit 2019 Logo ja otsikko "Tekoäly tositoimissa" ja twitter #airpa2019
Tekoäly tositoimissa

Tekoäly pystyy suorittamaan äärettömän nopeaa tulkintaa erilaisesta datasta, mutta se ei ainakaan toistaiseksi opi itse eikä muokkaa itse itseään. Tekoälyn voi valjastaa esimerkiksi keräämään tietoja eri lähteistä ja analysoimaan tuota valtavaa datamäärä helpommin hyödynnettävään muotoon.

Lue lisää »
Kuvassa: Tabletti häivytettynä kaupunkimaisemaan
DevOps-trendit 2019

DevOps-toimintamallin keskeisenä tavoitteena on parantaa tiimin, organisaation ja yrityksen kykyä tuottaa palveluita ja tuotteita nopeammin asiakkaille.

Lue lisää »
Kuvassa: Ihmisen sormi ja virtapiirisormi koskettaa vektorigrafiikkaivoja
Olipa kerran AI

Minulta kysytään usein, miksi puhun keinoälystä enkä tekoälystä. Moni haluaa tietää, tarkoittavatko termit eri asioita. Kyseessä on itse asiassa sama asia, rakkaalla lapsella vain on monta nimeä. Keinoäly ei tarkoita millään lailla epäaitoa älykkyyttä, vaan se tekee, mitä sitä on opetettu tekemään.

Lue lisää »
Kuvassa: Timo Hartikainen Vuoristossa
Uratarina: Johtava konsultti Timo Hartikainen

Codemenin uratarina -sarjan ensimmäisessä osassa esittäytyy energinen Timo Hartikainen. Hänen urapolkunsa on kulkenut ohjelmistokehittäjästä johtavaksi konsultiksi, ja matkan varrella oppia on tullut niin prosessikehittämisestä, testauksesta kuin projektinhallinnastakin.

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Ohjelmistokehityksen uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyt Codemenin tietosuojakäytännöt.