Codemenin 3 kovinta hittiä! Etsimme nyt Full Stack -kehittäjää joukkoomme
Kuvituskuva: Blue Water Shipping ja Codemen logot

Blue Water Shipping suosittelee Codemenin asiantuntijoita

Tarpeemme tulivat erityisen hyvin kuulluiksi – myynnin tehostamiseen toteutettu ratkaisu on juuri tavoitteen mukainen”

Blue Water Shipping

Blue Water Shipping tuottaa koko kansainvälisen toimitusketjun kattavia logistiikkapalveluja maailmanlaajuisesti. Toiminnan ytimenä on osaavien ammattilaisten organisaatio, joka toteuttaa räätälöityjä ratkaisuja monipuolisiin kuljetustarpeisiin. Yrityksen palveluihin kuuluvat ulkomaan ja kotimaan kuljetukset, huolinta, tullaus sekä varastointi. Tutustu yritykseen osoitteessa: https://www.bws.net.

Myös Codemen on saanut olla mukana yrityksen tarinassa ja liiketoiminnan vauhdittamisessa, sillä ohjelmistokehityksen asiantuntijamme ovat toteuttaneet uuden työkalun Blue Water Shipping Oy:n myynnin digitalisoinnin tueksi ja tarjouslaskentaan. Uudella Codemenin kehittämällä ratkaisulla tehostetaan huomattavasti myyntiprosessin vaiheita.

Yritykselle uudesta tarjouslaskennan työkalusta on mm. seuraavia konkreettisia hyötyjä:

– Euroopan kattava, maakohtainen kustannuslaskennan hallinta

– huomioi eri kuljetus- ja tavaratyyppien edellytykset ja kulut 

– kustannuslaskenta helposti päivitettävissä ja muokattavissa

– mahdollistaa sekä lähetys- että maakohtaiset tarjoukset

– tarjouspohjiin saatavissa tarvittavat ehdot ja layout, sekä vapaata tekstiä

– tarjouspohjat helposti päivitettävissä ja muokattavissa  

Blue Water Shipping Oy:n Suomen maajohtaja Erkki Valtonen kiittelee Codemenin asiantuntijoita ammattimaisesta otteesta. ”Koin positiivisena erityisesti tarpeidemme kuuntelemisen ja perehtymisen siihen, mitä uudelta työkalulta lähdimme tavoittelemaan. Riittävän usein pidetyt statuspalaverit pitivät meidät koko projektin ajan hyvin kartalla prosessin vaiheista, ja plussaa oli myös asiantuntijoiden joustava kyky täydentää ja muuttaa suunnitelmia. Asiakkaana meitä ilahdutti myös omaehtoinen työkalun ominaisuuksien parantaminen ennen luovutusta ja sen jälkeenkin. Voin lämpimästi suositella Codemenin asiantuntijoita ja mutkatonta toimintatapaa muillekin, Valtonen sanoo.