SUOMEN SUURIN OHJELMISTOYRITYSTEN VERKOSTO

YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN

Codemen syntyi ajatuksesta yhdistää voimavaroja, joiden avulla parhaat erikoisosaajat voivat tarjota yhdessä ohjelmistoprojekteihin liittyvää työtä ja konsultointia. Tiesimme, että yhdessä olemme enemmän ja voimme kantaa kollektiivisesti vastuuta Suomen kestävästä digitaalisesta kehityksestä.

Tarjoamme verkostossamme oleville yrityksille mahdollisuuden päästä tekemään ohjelmistokehitystä huippuluokan projekteissa. Olemme erikoistuneet ohjelmistoprojektien hallintaan ja myyntiin. Verkostomme jäsenenä sinä voit keskittyä omaan erikoisosaamiseesi ja me hoidamme kaiken muun.

Älykästä verkostotoimintaa Caleolla

Osuvat toimeksiannot ja tekijät löytyy Caleosta. Caleon avulla kykenet hallinnoimaan ja kehittämään omaa asiantuntijaliiketoimintaasi sekä näet kootusti kaikki haussa olevat toimeksiantomme.

Mahdollista asiantuntijoidesi näkyvyys myynnillemme ja vastaanota sopivia tarjouksia Caleon avulla. Voit myydä asiantuntijoidesi osaamista turvallisesti Caleon anonyymillä haulla ja vastaanotat toimeksiantoja asiantuntijoiden ostajilta.

Caleon käyttö Codemen-verkoston jäsenille on veloituksetonta.

Verkosto yhdistää projektit ja osaamisen

Olemme ohjelmistokehityksen ammattilaisten verkosto mikä työskentelee huippuluokan ohjelmistokehitysprojekteissa. 

Verkostomme koostuu jäsenyrityksistä, joissa työskentelevät kokeneet ohjelmistokehityksen ja konsultoinnin ammattilaiset. Toimitamme yksittäisen erikoisosaajan tai kokonaisen kehittäjätiimin tarpeeseesi yli 4000 asiantuntijan verkostostamme. 

Asiantuntijamme varmistavat, että käytössäsi on oikeanlaista osaamista juuri silloin, kun sinä tarvitset sitä.

Jesse Kumpulainen

Jesse Kumpulainen

Codemen-verkosto

+358 50 409 3338

jesse.kumpulainen@codemen.fi