SUOMEN SUURIN OHJELMISTOYRITYSTEN VERKOSTO

YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN

Codemen syntyi ajatuksesta yhdistää voimavaroja, joiden avulla parhaat erikoisosaajat voivat tarjota yhdessä ohjelmistoprojekteihin liittyvää työtä ja konsultointia. Tiesimme, että yhdessä olemme enemmän ja voimme kantaa kollektiivisesti vastuuta Suomen kestävästä digitaalisesta kehityksestä.

Tarjoamme verkostossamme oleville yrityksille mahdollisuuden päästä tekemään ohjelmistokehitystä huippuluokan projekteissa. Olemme erikoistuneet ohjelmistoprojektien hallintaan ja myyntiin. Verkostomme jäsenenä sinä voit keskittyä omaan erikoisosaamiseesi ja me hoidamme kaiken muun.

Verkostolaisuus on kumppanuutta

Verkoston voima perustuu molempiin suuntiin tapahtuvaan yhteistyöhön. Tarjoamme toimeksiantoja ja löydämme osaajat tarpeisiin, mutta pyrimme olemaan myös aidosti kumppani. Avoin kommunikointi on toimintamme ytimessä. Codemen ei ole yrityksenä ainoastaan väylä löytää yhdistää tekijät projekteihin – kumppanuutemme on tarvittaessa myös kokonaisvaltaisempaa.

Voimme auttaa kumppaneitamme heidän omissa myyntiponnisteluissaan ja täydentää heidän tiimejä puuttuvilta osin. Myös verkostomme sisäiset tapahtumat ja koulutukset ovat yksi syy monista sille, miksi yhteistyö kumppaneidemme kanssa on arvokasta.

Verkostossa on voimaa

Toimintamme perusta on rakennettu tasa-arvolle. Tällä tarkoitetaan sitä, että kaikilla kumppaneillamme on yhtäläinen mahdollisuus tarjota osaamistaan toimeksiantoihin ja lähtökohtaisesti kaikki toimeksiannot tulevat kumppaneillemme tietoon samanaikaisesti.

Verkostona haluamme vaalia samanvertaisuutta sisäpiirin suosimisen sijaan. Vahvalla jalansijalla saamme pienemmätkin verkoston toimijat kiinni toimeksiantoihin. Verkostossa on voimaa!

Älykästä verkostotoimintaa Caleolla

Osuvat toimeksiannot ja tekijät löytyvät Caleosta. Caleo on Codemenin kehittämö työkalu asiantuntijahallintaan ja -hankintaan. Caleosta näet kootusti kaikki haussa olevat toimeksiantomme.

Caleo mahdollistaa asiantuntijoidesi näkyvyyden myynnillemme ja sopivien tarjousten vastaanottamisen. Voit myydä asiantuntijoidesi osaamista ja vastaanottaa toimeksiantoja asiantuntijoiden ostajilta.

Caleon käyttö Codemen-verkoston jäsenille on veloituksetonta.

Verkosto yhdistää projektit ja osaamisen

Olemme ohjelmistokehityksen ammattilaisten verkosto mikä työskentelee huippuluokan ohjelmistokehitysprojekteissa. 

Verkostomme koostuu jäsenyrityksistä, joissa työskentelevät kokeneet ohjelmistokehityksen ja konsultoinnin ammattilaiset. Toimitamme yksittäisen erikoisosaajan tai kokonaisen kehittäjätiimin tarpeeseesi yli 5000 asiantuntijan verkostostamme. 

Asiantuntijamme varmistavat, että käytössäsi on oikeanlaista osaamista juuri silloin, kun sinä tarvitset sitä.

Jesse Kumpulainen

Jesse Kumpulainen

Codemen-verkosto

+358 50 409 3338

jesse.kumpulainen@codemen.fi