Suomen suurin
ohjelmistoyritysten verkosto

YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN

Tarjoamme verkostossamme oleville yrityksille mahdollisuuden päästä tekemään ohjelmistokehitystä huippuluokan projekteissa.

Olemme erikoistuneet ohjelmistoprojektien hallintaan ja myyntiin. Verkostomme jäsenenä voit keskittyä omaan erikoisosaamiseesi ja me hoidamme kaiken muun.

Verkoston voimana yhteistyö

Verkostomme voima perustuu yhteistyöhön ja avoimeen kommunikaatioon.

Autamme kumppaneitamme myyntiponnisteluissa ja täydennämme heidän tiimejä puuttuvilta osin. Verkoston sisäiset tapahtumat ja koulutukset ovat yksi syy monista sille, miksi yhteistyö kumppaneidemme kanssa on arvokasta.

Tasa-arvo verkostossamme

Toimintamme perusta on rakennettu tasa-arvolle.

Toimeksiannot tulevat kumppaneidemme tietoon samanaikaisesti ja kaikilla kumppaneillamme on aina mahdollisuus tarjota osaamistaan toimeksiantoihin.

Verkoston ylläpitäjänä vaalimme tasa-arvoa ja vahvalla jalansijalla saamme pienimmätkin verkoston toimijat kiinni toimeksiantoihin.

Caleo verkoston tukena

Caleo on kehittämämme digitaalinen palvelu asiantuntijahallintaan ja -hankintaan. Palvelumme avulla voit myydä asiantuntijoidesi osaamista sekä vastaanottaa tarjouksia asiantuntijoita vailla olevilta ostajilta. Caleosta näet myös kootusti kaikki haussa olevat toimeksiantomme.

Caleon käyttö Codemen-verkoston jäsenille on veloituksetonta.

Verkosto yhdistää projektit ja osaamisen

Suomen toimintojen lisäksi olemme laajentaneet toimintaamme kansainvälisesti. Verkostomme laajentuminen tarkoittaa, että voimme tarjota entistäkin kattavammin, nopeammin ja laadukkaammin tekijöitä avuksenne mitä erilaisempiin IT-projekteihin.

Kotimaassa näymme Codemen-brändinä ja kansainvälisesti toimimme BestCodersyritysnimellä.

Huomioittehan, että myös near shore -palveluiden myynnistä vastaa entuudestaan tuttu myyntiorganisaatiomme Suomessa.

Jesse Kumpulainen

Jesse Kumpulainen

Codemen-verkosto

+358 50 409 3338

jesse.kumpulainen@codemen.fi

Verkosto yhdistää projektit ja osaamisen

Ohjelmistokehityksen ammattilaisten verkosto työskentelee huippuluokan ohjelmistokehitysprojekteissa. 

Verkostomme koostuu jäsenyrityksistä, joissa työskentelevät kokeneet ohjelmistokehityksen ja konsultoinnin ammattilaiset. Toimitamme yksittäisen erikoisosaajan tai kokonaisen kehittäjätiimin tarpeeseesi yli 5000 asiantuntijan verkostostamme. 

Asiantuntijamme varmistavat, että käytössäsi on oikeanlaista osaamista juuri silloin, kun sitä tarvitset.