Suomen suurin verkosto

Yhdessä olemme enemmän

Tarjoamme verkostossamme oleville yrityksille mahdollisuuden päästä tekemään ohjelmistokehitystä huippuluokan projekteissa.

Olemme erikoistuneet ohjelmistoprojektien hallintaan ja myyntiin. Verkostomme jäsenenä voit keskittyä omaan erikoisosaamiseesi ja me hoidamme kaiken muun.

Jesse Kumpulainen

Codemen-verkosto

+358 50 409 3338

jesse.kumpulainen@codemen.fi

Verkosto yhdistää projektit ja osaamisen

Ohjelmistokehityksen ammattilaisten verkosto työskentelee huippuluokan ohjelmistokehitysprojekteissa. 

Verkostomme koostuu jäsenyrityksistä, joissa työskentelevät kokeneet ohjelmistokehityksen ja konsultoinnin ammattilaiset. Toimitamme yksittäisen erikoisosaajan tai kokonaisen kehittäjätiimin tarpeeseesi yli 5000 asiantuntijan verkostostamme. 

Asiantuntijamme varmistavat, että käytössäsi on oikeanlaista osaamista juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Verkoston voimana yhteistyö

Verkostomme voima perustuu yhteistyöhön ja avoimeen kommunikaatioon.

Autamme kumppaneitamme myyntiponnisteluissa ja täydennämme heidän tiimejä puuttuvilta osin. Verkoston sisäiset tapahtumat ja koulutukset ovat yksi syy monista sille, miksi yhteistyö kumppaneidemme kanssa on arvokasta.

Tasa-arvo verkostossa

Toimintamme perusta on rakennettu tasa-arvolle.

Toimeksiannot tulevat kumppaneidemme tietoon samanaikaisesti ja kaikilla kumppaneillamme on aina mahdollisuus tarjota osaamistaan toimeksiantoihin.

Verkoston ylläpitäjänä vaalimme tasa-arvoa ja vahvalla jalansijalla saamme pienimmätkin verkoston toimijat kiinni toimeksiantoihin.

Caleo yhdistää

Caleo on kehittämämme tekoälyavusteinen alusta, joka tekee ICT-asiantuntijoiden hankinnasta ja hallinnasta tehokasta ja vaivatonta. Palvelun avulla asiantuntijoiden etsiminen sekä toimeksiantojen hallinnointi onnistuvat keskitetysti yhdessä paikassa. 

Caleon käyttö on verkostomme jäsenille veloituksetonta.