Codemenin 3 kovinta hittiä! Etsimme nyt Full Stack -kehittäjää joukkoomme

Mukana ValtioExpossa 2024

Vuoden suurin valtionhallinnon tapahtuma Valtio Expo lähestyy ja se pidetään Marina Congress Centerissä 7.5.2024.  

Olisi mukava tavata juuri sinua tapahtuman yhteydessä. Olemme mukana osastollamme koko yritysryppäämme voimin ja esittelemässä monipuolisen kattauksen palveluita, joilla sujuvoitamme asiakkaidemme arkea. 

”ATK:ta mutkattomasti ja ripeästi”:

Ohjelmistorobotiikka ja älykäs automaatio
– Vältä turhauttavia työvaiheita ja vapauta aikaa tuottavampaan työhön

Olet varmasti kuullut, kuinka älykkään automaation käyttöönotolla voidaan vahvistaa tehokkuutta ja päästä eroon turhasta, aikaa vievästä työstä? Puhumattakaan siitä, kuinka se lisää työviihtyvyyttä sekä asiakastyytyväisyyttä. Monta hyvää syytä siis pohtia asiaa!

Jottei viestimme jää vain sanahelinäksi, kerromme ständillämme muutaman napakan esimerkin asiakkaidemme maailmasta ja siitä, kuinka olemme automatisoineet heidän manuaalisia työvaiheita.

Testaa, varmista ja saavuta digitaalisen palvelusi toiminta

Mukana myös Q-Factory – Suomen suurin riippumaton ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen toimittaja. Yrityksen eQual-yksikkö tarjoaa lisäksi monipuoliset ja alan huippuasiantuntijoiden kehittämät saavutettavuuspalvelut.

Lisäksi varmistamme Suomen suurimmalla ohjelmistoyritysten verkostolla ja asiantuntijayrityksenä, että mikään it-projekti ei jää tekijöistä kiinni – kauttamme saatavilla +7000 asiantuntijaa ja +700 ohjelmistoyrityksen palvelut!