Ohjelmistokehittäjä

Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Joensuu, Hämeenlinna, Ylivieska ja Lahti

Haemme asiakkaillemme kehittäjiä toimimaan erilaisten ohjelmistokehityshankkeiden parissa. Etsimme jatkuvasti kokeneita työkavereita kaikille toimipisteillemme.

Projekteissamme on osaamisvaatimuksena teknologioiden front-end:in osalta joko React, Angular tai Vue ja toivommekin sinulta osaamista sekä kokemusta vähintään yhdestä näistä. Myös mobiilikehityspuolelta React Native osaaminen on plussaa. Back-end -puolelta toivioisimme Javascriptin hallintaa sekä Web-teknologioiden (HTML5, CSS) osaamista.  

Projektimme ovat erittäin monipuolisia ja vaihtelevia, joten etsimme myös monipuolisia osaajia joukkoomme! Olisitko sinä uusi ohjelmistokehittäjämme?

Toivomme osaamista seuraavista teknologioista 

 • React tai Angular tai Vue  
 • Javascript 
 • Web-teknologiat (HTML5, CSS) 

Plussaa on myös, jos hallitset esimerkiksi 

 • React Native  
 • Node JS 
 • Typescript

Etsimme jo hieman kokemusta kerryttänyttä ohjelmistokehittäjää, jolla on kiinnostus oppia ja kehittyä osaajana. Projektimme ovat monipuolisia ja vaihtelevia – pääset aidosti näyttämään osaamisesi ja kehittymään ammattilaisena. Arvostamme työntekijöiltämme oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Joustavana työnantajana henkilöstömme nauttii sekä vapaudesta että vastuusta. Etsimme joukkoon henkilöitä, jotka suhtautuvat haasteisiin innolla, haluavat olla aktiivinen osa yrityskulttuuriamme sekä olla mukana tarjoamassa asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.  

 Odotamme sinulta

 • Työkokemusta ohjelmistokehityksestä  
 • Aitoa kiinnostusta oppia ja kehittyä osaajana 
 • Oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta
 • Ketterän kehittämisen kokemusta 
 • Can do -asennetta

Mitä tarjoamme?

Yrityskulttuurimme ytimessä ovat ihmiset. Haluamme jatkuvasti kehittyä ollaksemme jatkossakin kehuttu yhteistyökumppani ja loistava työnantaja huippuasiantuntijoillemme. 

Tarjoamme mielekkäät työtehtävät ja kattavat edut. Koemme, että työelämän ja vapaa-ajan tasapainottaminen on tärkeää. Työnantajana pyrimme siihen, että työ joustaa tarvittaessa – kun työntekijän elämä sitä vaatii.  Sisällöltään merkitykselliset työtehtävät ja mahdollisuus ohjautua työtehtävissä eteenpäin ovat painokkaita muuttujia työntekijän näkökulmasta. Työnantajana meille on tärkeää, että jokainen työntekijä saa mahdollisuuden näyttää omaa osaamistaan ja näin tuottaa tietopääomaa. 

Teemme töitä ensisijaisesti asiakkaan tiloissa. Asiakasprojekti määrittelee, onko työtä mahdollista tehdä joko osittain tai kokonaan etätyönä. Omat toimistomme toimivat työskentelypaikkana kun tilanne ja asiakasprojekti sen sallii. 

Lähetä hakemus

Codemen Oy

Olemme asiantuntijayritys sekä Suomen suurin ohjelmistoyritysten verkosto. Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Suomea, nyt jo seitsemällä paikkakunnalla. Tavoitteenamme on olla paras työnantaja asiantuntijoillemme.   

Uskomme, että hyvä porukka tekee menestyvän yrityksen. Tule osaksi kasvavaa joukkoamme, niin annamme sinulle tilaa vaikuttaa omaan työhösi ja näyttämään vahvuusalueesi.

Meillä viihtyvät parhaiten jo hieman kokemusta työelämässä kartuttaneet, oma-aloitteiset ja itseohjautuvat työntekijät, jotka kokevat itsensä tiimipelaajiksi. Arjessamme yhdistyvät avoin, matala organisaatio, joustavuuden kautta tuleva vapaus ja vastuu, sekä halu tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Haluamme olla yhteisöllinen työnantaja, joka luo puitteet myös jokaisen henkilökohtaiselle kehittymiselle. 

Tutustu myös muihin avoimiin paikkoihimme