Avoin hakemus

Avoin hakemus

Jätä yhteystietosi ja kerro meille, millainen yhteinen tulevaisuutemme voisi olla.

Käymme hakemuksia aktiivisesti läpi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme sinulle sopivan tehtävän.

Lisätietoja

Hakemus

Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Yrityskulttuurimme ytimessä ovat ihmiset ja asiantuntijuus. Haluamme jatkuvasti kehittyä ollaksemme jatkossakin kehuttu yhteistyökumppani ja loistava työnantaja huippuasiantuntijoillemme. Tarjoamme mielekkäät työtehtävät sekä kattavat edut ja pidämme tärkeänä, että työelämän ja vapaa-ajan tasapaino on kunnossa. Teemme töitä ensisijaisesti asiakkaan vaatimusten mukaisesti, mutta tilanteen salliessa voit itse määritellä, teetkö töitä ennemmin etänä vai työnantajan toimistolla.

Hakemus

Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Codemen Oy

Olemme asiantuntijayritys sekä Suomen suurin ohjelmistoyritysten verkosto. Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Suomea, nyt jo seitsemällä paikkakunnalla. Tavoitteenamme on olla paras työnantaja asiantuntijoillemme.   

Uskomme, että hyvä porukka tekee menestyvän yrityksen. Tule osaksi kasvavaa joukkoamme, niin annamme sinulle tilaa vaikuttaa omaan työhösi ja näyttämään vahvuusalueesi.

Meillä viihtyvät parhaiten jo hieman kokemusta työelämässä kartuttaneet, oma-aloitteiset ja itseohjautuvat työntekijät, jotka kokevat itsensä tiimipelaajiksi. Arjessamme yhdistyvät avoin, matala organisaatio, joustavuuden kautta tuleva vapaus ja vastuu, sekä halu tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Haluamme olla yhteisöllinen työnantaja, joka luo puitteet myös jokaisen henkilökohtaiselle kehittymiselle. 

Tutustu myös muihin avoimiin paikkoihimme

Ohjelmistokehittäjä

Full-Stack osaaja! Haluatko oppia uutta ja päästä käsiksi haastaviin tehtäviin?

RPA Asiantuntija

Onko RPA erikoisuutesi? Meillä on suunnittelu ja kehitystehtäviä tarjolla!

Testiautomaation asiantuntija

Työ testiautomaation parissa?  Liity joukkoomme ja tuo lisäarvoa asiakkaillemme!

Avoin hakemus

Olet kiinnostunut, mutta roolia juuri sinulle ei löytynyt?