Codemenin 3 kovinta hittiä! Etsimme nyt Full Stack -kehittäjää joukkoomme

Codemen vahvistaa asemiaan Pirkanmaalla – Puitesopimus Tampereen kaupungin kanssa

Codemen ja samaan yritysryppääseen kuuluva Q-Factory Oy ovat solmineet puitesopimuksen Tampereen kaupungin kanssa ICT-asiantuntijapalvelujen tuottamisesta. Puitejärjestelyä voivat käyttää kaikki Tampereen kaupungin palvelualueet, yksiköt ja liikelaitokset.

Sopimuksen myötä alueen julkishallinnon toimijat voivat hankkia Codemenilta ja Q-Factorylta palveluita useilla ICT-asiantuntijapalvelusektorilla. Sopimus käsittää ohjelmointi-, sovelluskehitys- ja projektipäällikköpalvelut, määrittely- ja arkkitehtuuriosaamisen hankinnan sekä testaus- ja laadunvarmistuspalvelut.

”Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Helsingin, Oulun sekä muutaman muun pienemmän kaupungin kanssa ja nyt pääsemme laajentamaan vahvemmin Pirkanmaalle yhdessä Tampereen kaupungin ja ympäryskuntien kanssa. Olemme todella tyytyväisiä, että voimme sopimuksen myötä auttaa pirkanmaalaisia organisaatioita entistä vahvemmin. Asiantuntijamme ovat toimijoita lähellä, sillä meillä on toimisto myös Tampereella”, Codemenin ja Q-Factoryn myyntijohtaja Arto Kunnola kertoo.

”Projektiin kiinni jopa muutaman päivän varoajalla”

”Olemme saaneet paljon kiitosta toimintamme nopeudesta, asiantuntijoidemme tekemän työn laadusta ja tavasta toimia. Käytössämme on Suomen laajin, noin 7000 asiantuntijaa käsittävä verkosto. Lisäksi olemme valmiita aloittamaan ja osallistumaan projektiin jopa muutaman päivän varoajalla. Pystymme tarjoamaan asiantuntemusta myös digipalvelujen saavutettavuuteen liittyen, sillä projektipäälliköiden, suunnittelijoiden ja devaajien käytössä ovat nykyisin myös saavutettavuus- ja käytettävyysosaaminen”, Kunnola jatkaa.

Haluatko kuulla lisää?

Toimitko Pirkanmaan alueella julkishallinnossa ja haluat kuulla tarkemmin osaamisestamme? Kerromme mielellämme lisää.

Anne Sinkkonen
+358 50 538 7053
anne.sinkkonen@codemen.fi

Juha Karjalainen
+358 400 855 846
juha.karjalainen@codemen.fi