Codemenin 3 kovinta hittiä! Etsimme nyt Full Stack -kehittäjää joukkoomme

Entistäkin suurempi IT-osaajaverkosto nyt käytettävissänne

Kuten olemme jo aiemmin viestineet, Suomen toimintojen lisäksi olemme laajentaneet toimintaamme kansainvälisesti. Verkostomme laajentuminen tarkoittaa, että voimme tarjota entistäkin kattavammin, nopeammin ja laadukkaammin tekijöitä avuksenne mitä erilaisempiin IT-projekteihin. Olemmekin erittäin iloisia, kun saamme olla mukana jo niin isossa osassa merkityksellisiä IT-hankkeita. 

Kansainvälistymisen osalta olemme nyt siinä pisteessä, että pyörät pyörivät käytännönkin tasolla. Kotimaan osaajaverkoston lisäksi tarjoamme käyttöönne nyt myös globaalin asiantuntijaverkostomme. Alla kerromme tarkemmin nearshore-palvelustamme.  

Softankehityksen sydämessä 

Keulakuvamme on luonnollisesti Suomen verkostomme, johon kuuluu jo noin 6.000 ammattilaista ja 600 ohjelmistoalan yritystä.  

Sen lisäksi toimintaamme on Virossa ja nyt tuoreimpana myös Puolassa, missä on tilastojen mukaan lähes 300.000 ohjelmistokehittäjää ja 75.000 IT-alan opiskelijaa, joista noin 17.000 valmistuu vuosittain yliopistoista. Puolassa onkin erittäin vahva koulutuskeskittymä, siitä pitävät huolen lukuisat IT-osaamiseen keskittyvät yliopistot.  

Meidän toimintamme on keskitetty Poznańin alueelle, missä on noin 20.000 ICT-alan työntekijää. Myös tulevaisuus on turvattu, sillä alueen yliopistoista valmistui viime vuonna peräti 1.500 uutta IT-asiantuntijaa.

Lisäksi alueella toimii jo valmiiksi hyvin vilkas ICT-verkosto käsittäen myös useita suomalaisia yrityksiä. 

Puolaa voi hyvällä syyllä kutsua softakehityksen sydämeksi, sillä se on suosittu kohde IT-palveluiden ulkoistamiselle. Merkityksellisen iso osa maailman johtavimmista brändeistä teettää ohjelmistokehitystä siellä.  

Tekijöistä on kouliintunut erittäin ammattitaitoisia ja kielitaitoisia oman alansa huippuosaajia niin koulutustaustansa kuin myös vahvan työkokemuksen kautta. 

Lisäksi kohdekaupunkimme Poznan on hyvin suosittu digitaalisten nomadien keskuudessa. Vireän kaupungin IT-potentiaalia ei ole vielä täysin hyödynnetty kuten taas esimerkiksi Varsovassa, Krakovassa ja Wroclawissa.  

 
Tutkittua faktaa

HackerRank-kysely sijoitti puolalaiset kehittäjät maailman kolmen parhaan kehittäjän joukkoon, jotka ovat erikoistuneet erilaisiin backend, front-end, käyttöliittymä- ja object-oriented kieliin kuten Java, .Net, Python, JavaScript, Objective C, C++ ja Rubyi.   

Laajennetun verkoston kautta pystymmekin tarjoamaan runsaasti tietoa ja kokemusta yritysten ohjelmointitarpeisiin. Puola on myös hyvin edistyksellinen, mitä tulee innovatiivisten teknologioiden ratkaisuihin kuten esimerkiksi tekoälyn hyödyntämiseen. 

 

Kuinka varmistumme tekijän sopivuudesta?

Osasyy, miksi olemme saaneet näinkin nopealla aikataululla kasvatettua toimintaa Puolassa ja todella osaavia kansainvälisiä toimijoita mukaan verkostoomme, on Caleo-verkkoalusta.

Me vastaamme tekijästä ja validoimme kaikki kandidaatit kokeneen seulamme kautta. Tekijöiden CV:t toimitamme Caleon tietokannasta, jolloin täsmähaut ja toiveet ovat toteuttavissa tarpeenne mukaan.  

Hyvin monella verkostoomme kuuluvalla tekijällä on kokemusta isojen globaalien brändien parissa työskentelystä, joten osaamisesta, taitotasosta, kielitaidosta tai työasenteesta eivät asiat varmastikaan jää kiinni.  

Tyytyväisyystakuu turvanasi

Kansainvälisenkin verkostomme sopimus tehdään aina meidän eli Codemen Oy:n kanssa – meiltä on hyvin turvallista ostaa. Lisäturvaa tarjoaa tyytyväisyystakuu; mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen tekijään, saat irtisanottua sopimuksen kuukauden sisällä.  

Asioiminen kanssamme on näin ollen hyvin helppoa, mutta myös hyvin turvallista ja huoletonta. Kun tarvitset nopeasti tekijän, autamme mielellämme. 

Käytännön asiat

Pääsääntöisesti tekijä työskentelee etänä, mutta projektin kannalta tarpeelliset livekohtaamiset ovat useiden tekijöiden kanssa järjestettävissä. Ammattimainen ja tarkka työnaloituksen suunnittelu varmistaa kuitenkin osaltaan, että aloittaminen on sujuvaa jo ensihetkistä lähtien – niin yritykselle kuin tekijälle. Mutta näinhän se pitää olla kaikkialla, olipa tekijä sitten kotimaasta tai kansainväliseltä markkinalta. Huomioithan, että kauttamme saat asiantuntijan myös esimerkiksi projektipäälliköksi tai tiimiviestinnän avuksi. 
 
Kun suunnittelu tehdään hyvin, on projektin käynnistys ketterää. Mikä parasta, meillä on vuosien vahva kokemus yritysten ja tekijöiden yhteen liittämisestä, joten käytännön asioista voitte jättää myös suurimman osan meidän huoleksemme.

Jutellaanko lisää?  

Kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista löytää juuri oikea tekijä. 

Vastaa myös kyselyyn, jossa kartoitamme ajatuksia ja toiveita nearshore-palveluihin liittyen.

Juha Karjalainen,

Hallituksen puheenjohtaja,

Codemen Oy

juha.karjalainen@codemen.fi

+358 40 085 5846

Eero Hyytinen

Toimitusjohtaja,

Codemen Oy

eero.hyytinen@codemen.fi

+358 40 577 6338

Maija Majamäki
 

Chief Operating Officer,

Best Coders Oü

maija.majamaki@bestcoders.ee

+372 5199 7177