Codemenin 3 kovinta hittiä! Etsimme nyt Full Stack -kehittäjää joukkoomme

Verkoston hyöty on kiistaton erityisesti uudelle yrittäjälle – Case Amabit Oy

Ohjelmistojen ja järjestelmätoimitusten parissa toimiva Amabit Oy pitää päämajaansa Tampereella. Yrityksen työyhteisöstä löytyy varsin vankkaa kokemusta ohjelmistojen tekemisestä ja laadunvarmistuksesta, keskimäärin 20 vuoden ajalta jokaiselta tekijältä. 

”Me Amabitillä uskomme siihen, että asiat kannattaa tehdä laadukkaasti ja kerralla oikein”, Amabit Oy:n perustajajäsen ja toimitusjohtaja Tero Koskela kertoo.

Yhteistyö Codemenin kanssa on vielä varsin tuore, mutta osoittautunut jo nyt varsin toimivaksi.

”Jo seuraavalla viikolla siitä, kun liityimme mukaan Codemen-verkostoon, meille tuli vinkki avoimesta projektista ja ei mennyt kuin hetki, kun testauspuolen osaajamme työskenteli mielenkiintoisen projektin parissa. Saimme tuta heti mukaan liittyessämme, kuinka verkosto parhaimmillaan toimii”, Koskela kommentoi.

 
Liittyminen verkostoon on minuuttien homma

Codemen oli Koskelalle uudempi tuttavuus, mutta samaan yritysperheeseen kuuluvasta Q-Factorystä hänellä oli hyvää kokemusta jo aiemman työuran ajoilta. 

Yhteisten kontaktien kautta syntyi ajatus Codemen-verkostoon liittymisestä ja se sujuikin varsin kitkattomasti.

No kyllähän se oli käytännössä minuuttien homma. Eipä siinä tarvinnut juuri muuta kuin ilmoittautua mukaan. Myyntisähköpostiimme on tullut tälläkin viikolla noin kymmenkunta sähköpostia projekteista, joihin on mahdollista tarjota osaamista. Kyllähän tätä voi kehua toimivaksi kanavaksi. Hyvää palvelua on myös se, että meistä verkoston jäsenenä pidetään oikeasti huolta ja saamme nopealla vasteajalla vastauksia kysymyksiimme uusista liideistä ja projekteista. Yhdessä niitä on hyvä miettiä, lähdetäänkö mukaan ja millä tavalla. Myös Codemenin palvelukomissio on hyvin kohtuullinen ja linjassa yleisen tason kanssa”, Koskela kiittelee.

 
Sujuva yhteistyö näkyy ja tuntuu myös asiakkaalle

”Työkulttuurissamme on tärkeää, että ihmisiin luotetaan ja toimintaa ohjaavat inhimilliset arvot. Kun olemme mukavia ja ystävällisiä toisillemme, välittyy se sama tunne myös asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Huomaan, että Codemenillä toteutuvat samat arvot, joten siitäkin syystä yhteistyö on helppoa”, Koskela jatkaa.

Jos jotain kehitettävää saisi toivoa, on Koskelalla tulevaisuuden toiveena kokonaistoteutukset.

”Pitkällä aikavälillä olemme vahvimmillamme, kun saamme tehdä koko tiiminä yhdessä projekteja. Näin saamme valjastettua käyttöön vuosien aikana hitsautuneet toimivat työtavat ja saumattoman yhteistyömme”, hän sanoo.

 
Valtteina viestintä ja nopeus

Se minkä IT-konkari kokee yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi projektien toimivassa kulussa, on viestintä ja se on Koskelan arvion mukaan pelannut Codemenin yhteistyössä todella hyvin.”Myös nopeus on valttia, ei tällä alalla voi kauhean pitkiä hetkiä olla radiohiljaisuudessa tai siirtää palavereita eikä jättää asioita roikkumaan ilmaan”, hän naurahtaa.

”Kyllä tästä kaikesta on syntynyt todella ammattimainen ja laadukas kuva – ei ole kuin hyvää sanottavaa tähänastisesta yhteistyöstämme”, hän päättää.

”Codemenin verkosto tuli kuin tilauksesta meille. Halusimme uutena yrityksenä virittää myyntikanavat lämpimiksi ja löytää tiimillemme sopivia projekteja. Verkoston tuoma hyöty myyntipumpun kuntoon laittamiseen on kiistaton.”

Tero Koskela, toimitusjohtaja
Amabit Oy

Miksi liittyä Codemen-verkostoon?