Codemenin 3 kovinta hittiä! Etsimme nyt Full Stack -kehittäjää joukkoomme

Codemenin ja Helsingin yhteistyössä syntyy sähköisiä palveluja kaupunkilaisille

Helsingin visio on olla maailman toimivin kaupunki. Kaupunki panostaa proaktiivisten palveluiden kehittämiseen sekä datan ja tekoälyn hyödyntämiseen. Olemme saaneet olla Helsingin kumppanina jo elokuusta 2019 toteuttamassa tätä visiota rakentaen älykkäämpää ja käyttäjäystävällisempää kaupunkia.

Mittavassa kasvatuksen ja koulutuksen (KASKO) toimialan ASTI-hankkeessa, jonka tavoitteena on toteuttaa käyttäjälähtöiset sähköiset asiointipalvelut kaupunkilaisia varten, teemme laajaa ja moninaista yhteistyötä Helsingin kaupungin Puitesopimuskumppanina.

Yhteistyömme sisältää mm. arkkitehtuurisuunnittelua, ohjelmistokehitystä, järjestelmäintegraatioiden toteutusta, testausta, DevOpsia sekä Ohjelmistorobotiikkaa. Yksi esimerkki jo toteutuneista hankkeen palveluista on jo käyttöön otettu varhaiskasvatuksen järjestelmä, joka tekee hakeutumisesta selkeämpää ja yksinkertaisempaa. Palvelun avulla saavutettavuus ja palveluohjaus tehostuvat sekä lähipalveluperiaate toteutuu paremmin. Jatkossa kaikki koulutuksen ja kasvatuksen asiointi tulee saamaan uusitun asiointijärjestelmän.  

”Codemenin kanssa on ilo työskennellä ja laajan kumppaniverkoston ansiosta osaajia löytyy joustavasti ja laajasti aina kulloiseenkin tarpeeseen”, kertoo hankepäällikkö Teemu Toivakka.