Codemenin 3 kovinta hittiä! Etsimme nyt Full Stack -kehittäjää joukkoomme
Katso video

Codemenin 3 kovaa hittiä

Sopisiko soittolistamme sinulle?

Kolme kovaa trackiä

Yhteiskunnallisesti vaikuttavat projektit

Työskentelymahdollisuudet eri toimialoilla suurissa ja merkityksellisissä hankkeissa.

Joustava työ

Sopeudumme ketterästi muutoksiin ja huomioimme henkilöstön tarpeet. Joustamme silloin kun tilanne sitä vaatii.​

Mutkaton työyhteisö

Arvostamme mutkatonta kanssakäymistä henkilöstömme kesken. Matalan hierarkian yrityksessä jokaisella jäsenellä on mahdollisuus tuoda ääneensä kuuluviin.

Full Stack -kehittäjä

Me Codemenilla olemme erikoistuneet digitaalisten palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Palvelemme laajaa joukkoa niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin asiakkaita kaikkialla Suomessa. 

Liiketoimintalähtöiset ja toimivat sekä loppukäyttäjää hyvin palvelevat ratkaisumme toteutamme vahvalla asiantuntemuksella, innostuksella ja ripeillä toimitusmalleilla. Tarjoamme projektien tueksi niin yksittäisiä asiantuntijoita kuin kokonaisia tiimejäkin.

Etsimme nyt kasvavaan toimintaamme kokenutta kehittäjää osaksi monipuolisia asiakasprojektejamme. Full Stack -kehittäjänä pääset ratkomaan asiakkaidemme liiketoimintakriittisiä haasteita ja rakentamaan digitaalisia palveluita yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. 

Mitä me toivomme sinulta? 

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden (+5) kokemus vaativista ohjelmistokehitysprojekteista sekä vahvaa osaamista useammasta eri teknologiasta. Työkielemme on suomi, mutta tämän lisäksi odotamme sinulta hyvää englannin kielen taitoa.

Tyypillisiä asiakasprojekteissamme käytettyjä työkaluja ovat mm. JavaScript/TypeScript, React, Node.js tai Java ja pilviteknologiat (Azure, GCP, AWS). Toivomme, että olet tottunut työskentelemään näiden teknologioiden parissa ja sinulla on kiinnostusta laajentaa osaamistasi myös uusiin teknologioihin. 

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi monipuolisissa asiakasprojekteissa. 
  • Codemenin mutkattoman työyhteisön ja kokeneet tiimikaverit.
  • Kattavat henkilöstöedut laajasta työterveydestä vapaa-ajan etuihin.
  • Joustamme eri elämäntilanteissa ja haluamme tehdä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisesta helppoa.


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi alla olevan napin kautta! Hakuaika päättyy 19.6.2024. Teemme valinnan kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesti.

Lisätietoja antaa mielellään rekrytointiasiantuntijamme:
Marjaana Lehtonen
rekry@codemen.fi
050 470 4077 (arkipäivisin)

Pyrimme olemaan sinuun mahdollisimman nopeasti yhteydessä hakemisen jälkeen. Ensimmäisessä keskustelussa pääset juttelemaan taustastasi ja uratoiveistasi sekä kuulemaan lisää meistä ja kulttuuristamme. Toisessa vaiheessa keskustelet teknisemmän osaajamme kanssa, joka osaa kertoa paremmin työstä Codemenilla. Lopuksi haluamme ehkä vilkaista jotain aikaisempaa projektiasi tai tarkistaa referenssit. Sitten ollaankin jo siinä tärkeimmässä hetkessä ja sovitaan tulisitko meille töihin!

Tuletko meidän työkaveriksi?

Codemenin kulttuurissa on hienoa työyhteisön mutkattomuus.  Matalan hierarkian yrityksessä keskustelukulttuuri on avointa ja kaikkiin on mahdollisuus olla yhteydessä helposti.

Juhana, Senior Developer & Team Lead

Codemenilla parasta ovat vastuulliset ja mielenkiintoiset työtehtävät. Saan toimia useassa erilaisessa hankkeessa mukana erilaisilla rooleilla. Työtä tehdään yhdessä sekä asiakkaan että työkavereiden kanssa ja kaikilla on sama tavoite saada hoidettua annettu työtehtävä mahdollisimman hyvin maaliin sovitussa aikataulussa. Bonuksena oppii tuntemaan uusia teknologioita ja tekemisen malleja sekä tutustuu uusiin ihmisiin.

Ilpo, Senior Developer & Team Lead

Kokeneita ammattilaisia ja Suomen suurin verkosto

Codemen on ohjelmistoalan kokeneista ammattilaisista rakentunut konsulttiyritys. Lisäksi olemme Suomen suurin ohjelmisto­yritysten verkosto, joka kokoaa yhteen Suomen parhaat konsultoinnin, ohjelmistokehityksen ja projektihallinnan asiantuntijat sekä yritykset. Toimintamallimme skaalautuu kooltaan hyvinkin erilaisiin ohjelmistoprojekteihin. Verkostoomme kuuluu yli 700 yritystä, joissa on yli 7000 ammattilaista.

Kulttuurimme ytimessä ovat ihmiset. Haluamme jatkuvasti kehittyä ollaksemme jatkossakin kehuttu yhteistyökumppani ja loistava työnantaja huippuasiantuntijoillemme.

Tarjoamme asiantuntijoillemme

Hybridityömallin

Eli mahdollisuuden suorittaa työtehtävät etänä aina kun asiakasprojekti tilanteen sallii. Myös toimistomme ovat aina käytettävissä.

Asianmukaiset työvälineet

Modernit työvälineet sekä mahdollisuuden hankkia työpuhelimen ja -liittymän.

Työkalut itsensä kehittämiseen

Asiantuntijuuden ja sen kehittämisen ytimessä on testauskeskustoiminta. Testauskeskuksen avulla esimerkiksi toimeksiantoa vaihtava konsultti voi työllistyä väliaikaisesti projektiin. Myös itseopiskeluun on allokoitu aikaa puolivuosittain.

Lounasedun

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden hyödyntää lounasetua ePassi-palvelun kautta.

Laajan työterveyshuollon

Työterveyshuollon palvelukokonaisuus pitää sisällään myös sairauskuluvakuutuksen, jonka avulla on mahdollisuus päästä esimerkiksi tapaturman sattuessa nopeasti hoitoon.

Suun terveydenhuollon

Olemme laajentaneet työterveyden etua myös suun terveydenhuollon palveluihin.

Vapaa-ajan viettokohteita

Työnantaja tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden hyödyntää loma-osakkeita. Tällä hetkellä vapaa-ajanviettokohteita löytyy Leviltä, Ukko-Hallasta, Helsingin Vartiosaaresta ja Pärnusta. 

Yhteiskäyttöautot

Helsingin toimistolla on varattavissa pakettiauto ja Tampereen toimistolla henkilöauto tilapäiseen tarpeeseen. 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi alla olevan napin kautta! Hakuaika päättyy 15.5.2024.

Sopisiko osaamisesi paremmin johonkin toiseen rooliin? Kurkista myös kaikki avoimet paikat!