ATK-Osaajapula p*skapuhetta?

Onko ATK-osaajapula p*skapuhetta?

Onko ATK-osaajapula p*askapuhetta? Meille on.
Suomen suurimpana ohjelmistoalan yritysten verkostona me löydämme juuri sopivan asiantuntijan tarpeisiinne.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää

Verkostomme kattaa yli 5000 asiantuntijaa

Nykyajan yritykset ovat eläviä ja muuttuvia kokonaisuuksia, joiden on vastattava kehityksen tuomiin haasteisiin tehokkaasti ja ammattimaisesti. Yleispätevästi tehty ei enää riitä, vaan haasteet selätetään raudan lujalla ammattitaidolla viimeistä piirtoa myöten.

Codemenin laaja yritysverkosto saavuttaa yli 5000 ICT-alan asiantuntijaa, joiden joukosta löydät tekijän tai kokonaisen tiimin ongelman ratkaisemiseksi.

Osaajapula Asiantuntija
Osaajapula Asiantuntija
Osaajapula Asiantuntija
Osaajapula Asiantuntija
Osaajapula Asiantuntija
asiantuntija 30 sekunnissa

Sopiva asiantuntija jopa 30 sekunnissa

Hyödynnämme asiantuntija hankinnassa ja hallinnassa Caleota. Caleo on kehittämämme älykäs alusta, joka tekee ICT-asiantuntijoiden hankinnasta, hallinnasta ja myynnistä tehokasta ja vaivatonta organisaatiosi tarpeita palvellen.

Löydät Caleosta osaavat ja kokeneet ICT-alan ammattilaiset jopa 30 sekunnissa. Asiantuntijahankinnan mahdollistaa Caleon nopea asiantuntijahaku ja taustatuen toimittaa Codemenin kokenut myyntitiimi sopivan asiantuntijan löytyessä.

Etsitkö jotain?

Asiantuntijaa

Löydä 5000 asiantuntijan joukosta tarpeitanne vastaava osaaja jopa 30 sekunnissa.

Töitä

Rekrytoimme jatkuvasti uusia IT-alan osaajia.

Hae meille töihin!

Verkostoa

Suomen suurin ohjelmistoyritysten verkosto etsii jatkuvasti uusia kumppaneita.

Suomen suurin verkosto

Olemme Suomen suurin ohjelmistokehityksen ammattilaisten verkosto mikä työskentelee huippuluokan ohjelmistokehitysprojekteissa. 

Yli 550 yrityksen verkostomme koostuu jäsenyrityksistä, joissa työskentelevät kokeneet ohjelmistokehityksen ja konsultoinnin ammattilaiset. Toimitamme yksittäisen erikoisosaajan tai kokonaisen kehittäjätiimin tarpeeseesi yli 5000 asiantuntijan verkostostamme. 

Asiantuntijamme varmistavat, että käytössäsi on oikeanlaista osaamista juuri silloin, kun sinä tarvitset sitä. 

Osaajapula 550 Yritystä verkostossamme
Tekijöitä rivissä maailmalla.

Jatkuvasti vapautuvia tekijöitä

Yli 5000 ammattilaistamme takaa, että asiantuntijan löytäminen haastavaankin tehtävään ei ole ongelma. 

Nopea reagointi asiakkaidemme tarpeisiin onkin yksi toimintamme kulmakivistä. Nykyaikana pienikin epäröinti, laiska reagointi uusiin tilanteisiin tai akuutti osaajapula voivat olla yrityksen toiminnalle katastrofaalisia. Tämän takia pidämme huolen, että meillä on jatkuvasti vapaita tai vapautuvia asiantuntijoita käytettävissä. 

Laatu, osaaminen ja tehokkuus. Näiden avulla olemme nousseet Suomen suurimmaksi asiantuntijaverkostoksi. 

Löydämme asiantuntijan tarpeisiisi

Löydämme teille sopivan osaajan 80% varmuudella.

Ammattilaisemme työskentelevät kaikilla aloilla ja kaiken kokoisissa yrityksissä, ylpeästi uurastaen, tuottaen asiakkaillemme parasta mahdollista laatua.  

Tämä tahto viedä asiakkaita ja itseämme jatkuvasti eteenpäin, on tehnyt meistä Suomen suurimman asiantuntijoiden verkoston ja pitää meidät jatkossakin kirkkaimmassa kärjessä.

Osaajapula Asiantuntija 80% varmuus
Osaajapula 90% suosittelee

90% Suosittelee asiantuntijoitamme ja palveluitamme

Codemen on yhteistyön ammattilainen. Yhteistyön voima näkyy viimeisimmässä asiakastyytyväisyyskyselyssämme, jossa asiakkaamme antoivat meille erinomaisen palautteen.

Meille yhteistyö on luottamusta ja sen rakentaminen on jokaisen codemeniläisen tärkein tavoite. Pidämme jatkossakin huolen siitä, että saamme pitää tyytyväiset asiakkaamme ja jatkaa tuloksekasta yhteistyötä.

Miten selätämme osaajapulan?

Onko osaajapula p*skapuhetta? Meille on.

Vaikka me Codemenillä emme osaajapulaa ongelmaksi kokisikaan, tiedostamme sen olevan todellinen haaste monelle yritykselle. Olemme omalta osaltamme lähteneet ratkaisemaan asiaa etsimällä jatkuvasti lisää osaavia jäseniä laajentuvaan osaajien verkostoomme ja ennen kaikkea rekrytoimalla laajasti ja ennakkoluulottomasti. 

Käytössämme on kehittämämme älykäs alusta, Caleo, joka tekee ICT-asiantuntijoiden hankinnasta, hallinnasta ja myynnistä tehokasta sekä vaivatonta. Tämä yhdistettynä yli 5000 ammattilaisen joukkoomme takaa, että lupaamamme 30 sekuntia tekijän löytämiseen ei myöskään ole p*skapuhetta.

Epärealistiset vaatimukset karkottavat hakijoita

Näinä päivinä moni yritys myös ajaa itsensä ahtaalle vaatimalla uusilta työntekijöiltä epärealistisia tai työtehtävään tarpeettomia asioita. Yli 5 vuoden työkokemus ”junior developerille” ei houkuttele nuorempia, usein äärettömän osaavia ja innovatiivisia, hakijoita, vaan voi pikemminkin lannistaa alasta kiinnostuneita ja sille haluavia. Onkin hyvä päästää mahdollisista ummehtuneista käsityksistä ja ennakkoasenteista eroon rekrytoimalla laaja-alaisemmin sekä avarakatseisemmin.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Tutustu myös blogiteksteihimme:

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää

Kiitos yhteydenotostasi

Kiitos yhteydenotostasi.

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.