System Administrator Helsinkiin!

Vauhdikkaasti kasvavan yrityksemme IT-tiimistä puuttuu yksi IT-henkilö. Olisitko se kenties sinä?

 

Jos koet että IT-ympäristön mitä erilaisempien ongelmien ratkaiseminen voisi olla innostava haaste, saattaisit hyvinkin olla. Tulevassa työssäsi painiskelisit mm. Linux-palvelinten, Windows-työasemien ylläpidon parissa ja käytät (tai haluat oppia) sellaisia asioita kuin Ansible, Git, Docker, Kubernetes, Jenkins, bash, G Suite ja O365.

 

Ensisijainen tehtäväsi olisi System Administrator tyyppistä, mutta mahdollisuuksien mukaan voisit päästä myös ohjelmistokehityksen pariin joten koodaustaidoista plussaa. Töihisi voi kuulua myös satunnaista laitteiden nouto tms. ajokeikkaa joten ajokortti on melkeinpä edellytys. Vankkaa ja pitkää kokemustakin enemmän odotamme intohimoista suhtautumista asioiden opetteluun ja luovaan työskentelyyn. Voit siis olla vaikkapa valmistumassa oleva opiskelija – suurinumeroiset kokemusvuodet tai niiden puute eivät ole kynnys mikäli riittävä perusosaaminen löytyy. Loput hankit sitten meillä.

 

Vastapainoksi saat vielä huippumukavan työyhteisön, joka arvostaa tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä.

 

Kysy lisää privana, soita 040-5264875 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen mika.myllynen@codemen.fi

Hakemus

Helsinki

Tampere

Turku

Oulu

Ylivieska

;