Testaus ja laadunvarmistus


Maailman parhaiden yritysten laatu ja toimintavarmuus eivät ole sattumaa

Q-Factory on Codemenin testaus- ja laadunvarmistuksen luottokumppani, joka on erikoistunut ainoastaan testaukseen ja laadunvarmistukseen. Varmista ohjelmistosi laatu ja toimintavarmuus testaus- ja laadunvarmistuspalvelujen avulla. Tarvitsetko laadunvarmistuksen asiantuntijan tai tiimin yrityksesi tiloihin viikoiksi, kuukausiksi tai vuosiksi turvaamaan ohjelmistosi tulevaisuuden? Entä oletko pohtinut testiautomaation ja ohjelmistorobotiikan käyttöönottoa? Testiautomaatio- ja ohjelmistorobotiikkaratkaisut tuovat laadunvarmistukseen nopeutta ja tarkkuutta. Niinpä, maailman menestyneimpien yritysten laatu ja toimintavarmuus eivät synny sattumalta.

Oletko kiinnostunut testauksesta ja laadunvarmistuksesta?

Kyllä

Testausautomaatio varmistaa laadun

”Kun ohjelmistoa kehitetään, ja uutta sisältöä tulee koko ajan lisää, se täytyy testata vähintään viikoittain, jopa päivittäin. Testeillä varmistetaan, että kunnossa olleet asiat ovat muutostenkin jälkeen yhä kunnossa, ja samalla rakennetaan uusille ominaisuuksille uusia testejä. Q-factorylaisen pääasiallinen työ on automaattisen testijärjestelmän rakentaminen ja sen pyörittäminen. Tämä työ jatkuu edelleen. Olemme olleet palveluun niin tyytyväisiä, että sovimme juuri seuraavasta puolen vuoden jaksosta Q-Factoryn kanssa”, Mika Kuisma toteaa.

Lääketieteelliseen tutkimukseen ja diagnostiikkaan tarkoitetun laitteen ja sen ohjelmiston toimintaan liittyy paljon sääntelyä, jotka täytyy kehitys- ja testausvaiheissa huomioida. Lue asiakastarina

Yhteistyössä

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Kuvassa: Juha Karjalainen

Juha Karjalainen

Toimitusjohtaja, Myynti, Julkishallinto

+358 400 855 846

juha.karjalainen@codemen.fi

Kuvassa: Tero Lähteenmäki

Tero Lähteenmäki

Myynti- ja markkinointijohtaja

+358 40 547 2446

tero.lahteenmaki@codemen.fi

Ohjelmistokehityksen kuulumiset suoraan sähköpostiisi!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.