Ohjelmistoratkaisut

Rakennetaan yhdessä menestyvä digitaalinen palvelu. Me uskomme, että menestyvä palvelu on toimiva, älykäs ja ilahduttava. Saat sen meiltä joko osatoimituksena tai kokonaisena, valmiina palveluna. Tarpeen mukaan tukenasi on joko yksi asiantuntijoistamme tai kokonainen tiimi. Aloitetaan palvelun suunnittelu yhdessä ideoimalla ja tehdään ideoista totta ketterällä ohjelmistokehityksellä. Varmistamme palvelusi laadun ja toimintavarmuuden testaus- ja laadunvarmistuspalvelujen avulla.

Mistä tunnistaa hyvän ohjelmistoratkaisun?

Teknologiavalinta kestää aikaa
Toimintavarma
Jatkokehitettävissä ja päivitettävissä mutkattomasti
Ilahduttava käyttäjäkokemus
Ratkaisee haasteen tai ongelman, esimerkiksi aidosti tehostaa prosesseja.

Ratkaisukiihdyttämö

Ideointi- ja ratkaisutyöpaja

Ideoista konkreettisiin ratkaisuehdotuksiin

Kokonaiskuva
tarpeista ja ehdotus projektista

Ratkaisukiihdyttämö on puolen päivän mittainen työpaja, jossa yhdessä asiakkaamme kanssa määritämme, mitä halutaan saavuttaa ja miksi. Ideoimme yhdessä vaihtoehtoja ja teemme niiden pohjalta valintoja. Kiihdyttämössä mietitään, mitä ominaisuuksia ratkaisussa pitää olla ja mitä niistä priorisoidaan. Saamme selkeän kokonaiskuvan tarpeista ja toteuttamiskelpoisia ideoita. Kaiken tämän pohjalta pystymme tekemään asiakkaallemme ehdotuksen projektista, joka vastaa heidän odotuksiaan.

 

Ratkaisukiihdyttämön hinta on 500€ + alv. Mikäli kiihdyttämö johtaa jatkoyhteistyöhön, hyvitämme Ratkaisukiihdyttämön hinnan asiakkaalle.

Haluatko testata ideasi käytännössä?