Codemen ostaa osuuden Suomen johtavasta ohjelmistorobotiikan ja keinoälyn asiantuntijayrityksestä


Codemen ja keinoälyasiantuntija AI4Value tarjoavat jatkossa yhdessä ohjelmistorobotiikan ja keinoälyn ratkaisuja asiakkailleen

Keinoäly on kuuma aihe IT-markkinassa ja uusia yrityksiä syntyy kiihtyvällä tahdilla. Keinoälyä ei päästä hyödyntämään toivottuun tahtiin, mikäli dataa on liian vähän tai se ei ole tarpeeksi laadukasta. Ohjelmistorobotiikka on datan keräämiseen kivuton, nopea ja järkevä vaihtoehto. Ohjelmistorobotti hakee tietoa taukoamatta ja tuo tarvittavan datasyötteen keinoälylle. Ohjelmistorobotiikka onkin usein perusedellytys keinoälyratkaisujen hyödyntämiselle.

”Codemen toteuttaa asiakkaidensa liiketoimintaa tukevia tietotekniikkaprojekteja. Nyt aloitettu yhteistyö AI4Valuen kanssa tuo meille tarvittavan lisän keinoälyosaamista kilpaillulla teknologia-alalla. Toimimme tiiviissä yhteistyössä testauksen ja laadunvarmistuksen palveluita tarjoavan Q-Factoryn kanssa. Vahvuutemme on oma kumppanuusohjelma, jonka avulla Codemen kykenee vastaamaan asiakkaiden vaativiin haasteisiin”, kertoo Codemen Oy:n omistajaosakas Misa Ahola, joka tunnisti nopeasti AI4Valuen potentiaalin.

”AI4Value on poikkeuksellinen start-up, sillä heidän liiketoimintansa lähtee liikkeelle valmiin ratkaisusalkun kanssa. AI4Valuen perustajat, Katriina Valli ja Pasi Karhu, tarjoavat keinoälykenttään konsultointia, koulutusta, projektityötä ja ennen kaikkea algoritmeja”, Ahola kertoo.

AI4Valuen ohjelmistorobotiikan asiantuntija Katriina Valli tunnetaan automaattisen tietojenkäsittelyn puolestapuhujana. Pasi Karhu on tehnyt keinoälypohjaista tuotekehitystä ja liiketoimintaa jo 15 vuotta. Hänen kehittämänsä luonnollisen kielen tunnistuksen ja ennakoivan analytiikan algoritmit ovat AI4Valuen liiketoiminnan ydin. Codemen tukee ja nopeuttaa AI4Valuen kasvua tarjoamalla valmiin toimintaympäristön ja kumppaniverkoston.

”AI4Value on kasvuyritys, jolla on valmiita ja tuotantokelpoisia keinoälyratkaisuja. Olemme erittäin innostuneita ja kiitollisia siitä, että Misa Ahola ja Codemen näki potentiaalimme. Tarjoomamme täydentävät toisiaan, mutta sitäkin tärkeämpää on se, että yrityskulttuurimme ja arvomaailmamme sopivat erittäin hyvin yhteen. Tästä ei voi tulla kuin hyvä liitto”, toteaa Katriina Valli.

Lisätietoja:

Misa Ahola
misa.ahola@codemen.fi
050 346 5010
Codemen Oy

Katriina Valli
katrvall@me.com
050 50 15 403
AI4Value Oy

Kirjoittaja:

Misa Ahola

Misa Ahola

misa.ahola@codemen.fi

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ohjelmistokehityksen kuulumiset suoraan sähköpostiisi!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.