Caleō


”Asiantuntija 30 sekunnissa”

 

Mikä on Caleō?

Caleō on Codemenin kehittämä alusta, jonka avulla voidaan vaivattomasti hallinnoida ja ylläpitää asinatuntijoiden osaamista ja saatavuustietoja. Caleōn keinoäly-avusteisten toimintojen avulla löydät vaivattomasti ja nopeasti juuri tarpeitasi vastaavan osaajan yli 4000 asiantuntijan verkostostamme.

Olemme Codemenilla vajaan vuosikymmenen ajan löytäneet asiakkaillemme parhaat osaajat ja asiantuntijat laajasta verkostostamme tuhansiin toimeksiantoihin. Tälläkin hetkellä meillä on yli 150 asiantuntijaa työskentelemässä erilaisissa toimeksiannoissa. Vuosien aikana olemme oppineet tunnistamaan asiakkaidemme tarpeet ja löytämään verkostostamme juuri oikeat osaajat heidän tarpeisiinsa.

Vaikka prosessi oikean asiantuntijan löytymiseen sekä tekemisen mallimme ovatkin vuosien varrella optimoituneet, näemme silti mahdollisuuden parantaa palveluamme. Digitalisoimalla asiakkaiden palvelupolun keinoälyä hyödyntämällä palvelulupauksemme on löytää asiantuntija 30 sekunnissa. Vertailemalla ajantasaista tietoa asiakkaidemme tarpeista yli 4000 asiantuntijamme saatavuuteen ja osaamiseen, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ensimmäisen palautteen ja näkyvyyden mahdollisista asiantuntijoista välittömästi.

Nopeasta asiantuntijan löytymisestä hyödymme me kaikki.

Katso esittelymateriaalia Caleōsta!

 

Caleōn hyödyt?

Asiantuntijaa etsivät asiakkaat löytävät heidän tarpeisiinsa sopivan asiantuntijan entistä helpommin. Järjestelmämme huomioi asiakasyrityksissä käytettävät teknologiat, heidän aikaisemmat haut sekä mahdolliset rajoittavat tekijät, kuten esimerkiksi vaadittavat kielitaidot. Tämän etukäteiskarsinnan avulla prosessiin saadaan myös merkittävää nopeutta.

Lisäksi asiakkaat pystyvät teknologiavalintoja tehdessään tarkistamaan minkä teknologian osaajia on saatavilla, missä päin ja mihin hintaan. Saatavuustietoja pystytään käyttämään myös ennakkosuunnittelun apuna.

Asiantuntijoiden osaamisen dokumentoitu ylläpitäminen on ollut ennen haastavaa mutta keinoälyn avulla nämä tiedot pysyvät nyt vaivatta ajan tasalla. Keinoälyn avulla pystytään rikastamaan ja päivittämään ansioluetteloa sekä antamaan ehdotuksia sen parantamiseksi.

Tällä hetkellä Caleō on käytössä jo reilulla tusinalla kumppaneistamme sekä muutamilla asiakkaillamme. Sitä pilotoidaan ja parannellaan heidän kanssa ja syksyn aikana loputkin kumppaneistamme tulevat ottamaan Caleon käyttöönsä, näin ollen saatavuus tulee olemaan useita tuhansia asiantuntijoita.

 

Kiinnostuitko Caleōsta?

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit Caleōn tuomista mahdollisuuksista. Voit myös tilata demon tai testiympäristön!

Q-Factory LogoOXIT LogoVallum LogoXennek LogoValtori LogoMoodi Paja LogoAlforza LogoBDO LogoCinia LogoCitrus LogoCSIT LogoFides Optio LogoLefteros LogoSource for Business Logo

 

 

Yhteistyössä: Business Finland, Robins-tutkimushanke, Q-Factory Oy sekä HeadAi

Ohjelmistokehityksen kuulumiset suoraan sähköpostiisi!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.