Avoimet työpaikat


Oletko sinä etsimämme ohjelmistokehityksen ammattilainen?

Oletko ohjelmistokehityksen rautainen ammattilainen? Onko sinulla monipuolista näkemystä moderneista IT-ratkaisuista ja kokemusta laajoista projekteista? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, katso avoimet paikat ja ota seuraava askel urallasi!

Jätä avoin hakemus täältä!

Ohjelmistokehittäjiä – Joensuu

Nyt lähes 150 työntekijää kattava työyhteisömme toimii jo kuudella paikkakunnalla, joista uusimpana olemme rantautuneet Joensuuhun. Rekrytoimme nyt kokeneita ohjelmistokehittäjiä osaavaan porukkaamme. Tällä kertaa haku päällä uudelle toimipaikallemme Joensuussa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, haastavia ja mielekkäitä asiakasprojekteja, sekä mukavan ja auttavan työyhteisön. Meillä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on ehdottoman tärkeää. Haemme ohjelmistokehittäjiä ensisijaisesti työskentelemään asiakkaillamme erilaisten  kehityshankkeiden parissa. Tehtävässä pääset […]

Hae paikkaa!

Ohjelmistokehittäjiä Helsinkiin ja Tampereelle

Nyt lähes 150 työntekijää kattava työyhteisömme toimii jo viidellä paikkakunnalla. Rekrytoimme nyt osaajia frontti- ja bäkkäridevaajista full stack-kehittäjiin. Tällä kertaa haku päällä Ylivieskaan, Tampereelle ja Helsinkiin.

Hae paikkaa!

Haemme maagista, arkkitehtuurit osaavaa määrittelijää

Etsimme maagista määrittelijää rakentamaan kanssamme maailman parhaita sovelluksia ja Codemenia.

Hae paikkaa!

Ohjelmistokehittäjiä Ylivieskaan

Nyt lähes 150 työntekijää kattava työyhteisömme toimii jo viidellä paikkakunnalla. Codemenin Ylivieskan tiimissä on nyt paikka taidokkaalle ohjelmistokehittäjälle! Pääset osaksi osaavaa ohjelmistokehitystiimiä ja tekemään mielenkiintoisia kehitysprojekteja.

Hae paikkaa!

Avoin hakemus


  • Drop files here or
    Accepted file types: pdf, doc, docx, rtf.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Kuvassa Elina Rantanen

Elina Rantanen

+358 40 063 2286

elina.rantanen@codemen.fi

Uratarina: Johtava konsultti Timo Hartikainen

Uratarina

Ohjelmistokehityksen kuulumiset suoraan sähköpostiisi!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.