Codemen Oy mukana Valtio Expossa 10.5.2022  – lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vuoden suurin valtionhallinnon tapahtuma Valtio Expo lähestyy! Valtiokonttorin järjestämä Valtio Expo 2022 -tapahtuma kokoaa valtionhallinnon päättäjät, asiantuntijat ja yhteistyökumppanit Marina Congress Centeriin tiistaina 10. toukokuuta 2022 klo 8.00–16.00.

Myös me olemme vahvasti mukana tapahtumassa osastolla nro 15. Mukavaa, jos pääset paikalle!

Mitä osastollamme tapahtuu?

Päivän aikana asiantuntijamme esittelevät osastolla, mitä kaikkea Suomen suurin ohjelmistoyritysten verkosto ja alan kokeneista ammattilaisista rakentunut asiantuntijayritys voi tarjota julkisen sektorin IT-hankkeiden tarpeisiin. Puramme auki ratkaisujamme myös asiakastarinoiden kautta.

Tuomme tapahtumaan mukaan myös Caleon  Codemenin kehittämän ainutlaatuisen ja markkinoiden nopeimman alustan, joka tekee ICT-asiantuntijoiden hankinnasta, hallinnasta ja myynnistä tehokasta ja vaivatonta organisaatiosi tarpeita palvellen. Tule toteamaan livenä, miksi käyttää parhaan asiantuntijan etsimiseen tuntikausia, kun voit löytää juuri sopivan tekijän tarpeisiisi jopa 30 sekunnissa.

Ilmoittaudu mukaan!

Osallistujien ilmoittautuminen Valtio Expo 2022 -tapahtumaan on nyt auki!

Valtio Expo on osallistujille maksuton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Valtio Expo -tapahtuma on tarkoitettu ainoastaan valtionhallinnossa työskenteleville sekä tapahtumassa mukana olevien näytteilleasettajien edustajille.

Mikäli voimme olla avuksi jo ennen tapahtumaa, otathan rohkeasti yhteyttä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ystävällisin terveisin

Eero Hyytinen, toimitusjohtaja

Codemen Oy

+358 40 577 6338

eero.hyytinen@codemen.fi