Codemen ja pikadev ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen

Codemen ja Pikadev ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen strategisesta yhteistyöstä

Codemen ja Pikadev ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen strategisesta yhteistyöstä

Codemen ja Pikadev ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen strategisesta yhteistyöstä ja kehitystyön keskittämisestä Caleoon. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa suomalaista osaamista digitaalisilla työmarkkinoilla, sekä ennen kaikkea laajentaa ja keskittää Suomen ICT-markkinoiden asiantuntijat ja niitä tarvitsevat tahot Codemenin kehittämään alustaan, Caleoon. Caleon on tarkoitus tukea Codemenille tärkeitä kasvu-alueita kuten digitaalisia ratkaisuja asiakkaille ja kumppaneille.

“Olemme erittäin iloisia Pikadevin kanssa tehtävästä uudenlaisesta strategisesta yhteistyöstä. Yhteistyön puitteissa kehitettävä, Caleo, parantaa suomalaisen digitalisoinnin toteuttamista ja myös koko yhteiskunnan kilpailukykyä. Suomen ehdottomia vahvuuksia ovat koulutetut osaajat ja intohimo innovaatioiden kehittämiseen. Tämä osaaminen ja halu uudistua ovat myös Codemenin menestyksen takana”, kertoo Codemen Oy:n toimitusjohtaja Juha Karjalainen.

“Yhdessä Codemenin kanssa kykenemme tunnistamaan ja ratkaisemaan monimuotoisia haasteita sekä tarjoamaan myös tulevaisuuden asiantuntijoita. Olemme olleet jo aiemmin kumppaneita, mutta tiiviimpi strateginen yhteistyömalli ja kehitysyhteistyö avaavat ovet aivan uudenlaiseen tekemiseen. Odotamme yhteistyömme kasvavan ja laajenevan merkittävästi säännöllisen ja pitkäjänteisen panostuksen myötä”, sanoo Pikadev Oy:n toimitusjohtaja Joonas Heinonen.

Kehitysyhteistyö on jo käynnistynyt ja siitä tullaan tiedottamaan kaikille käyttäjille ja yhteistyökumppaneille tarkemmin lähikuukausina.

Toistaiseksi Pikadev- ja Caleo-alustat palvelevat normaalisti ja jatkossa yhdessä, vieläkin paremmin.

Codemen toimittaa projektisi tueksi asiantuntijan tai kokonaisen tiimin tarpeen mukaan. Yli 4000 asiantuntijaamme varmistaa, että käytössäsi on oikeanlaista osaamista juuri silloin kun sinä tarvitset sitä.

Caleo

Caleo on Codemen Oy:n kehittämä suomalainen, keinoälyavusteinen alusta asiantuntijoiden osaamis- ja saatavuustietojen hallintaan sekä ylläpitoon. Caleon avulla pystyt etsimään sopivia asiantuntijoita sekä hallitsemaan toimeksiantojasi entistä helpommin ja nopeammin. Alustaa on kehitetty yhteistyössä Business Finlandin, Head AI:n sekä Robins- tutkimushankkeen kanssa. Palvelu avattiin kumppaneille elokuussa ja siellä on jo yli 100 toimittajaa.

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter