Codemen ja Headai ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä

Codemen ja Headai logot yhdessä

Codemen ja Headai ovat TÄNÄÄN allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä

Codemen ja Headai ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa suomalaista osaamista digitaalisessa työ- ja hankintamarkkinoilla, sekä ennen kaikkea laajentaa ja keskittää Suomen ICT markkinoiden asiantuntijat ja niitä tarvitsevat tahot Codemenin kehittämään alustaan, Caleoon. Lisäksi sen on tarkoitus tukea Codemenille tärkeitä kasvu-alueita kuten digitaalisia ratkaisuja asiakkaille ja kumppaneille.

 

“Olemme erittäin iloisia Headai:n kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Sen puitteissa kehitettävän Caleon on tarkoitus parantaa suomalaisen digitalisoinnin toteuttamisessa ja myös koko yhteiskunnan kilpailukykyä. Suomen ehdottomia vahvuuksia ovat koulutetut osaajat ja intohimo tutkimukseen ja innovaatioiden kehittämiseen. Tämä osaaminen ja halu uudistua ovat myös Codemenin menestyksen takana”, kertoo Codemenin toimitusjohtaja Juha Karjalainen.

 

“Yhdessä Codemenin kanssa kykenemme tunnistamaan ja ratkaisemaan monimuotoisia haasteita sekä tarjoamaan tulevaisuuden ratkaisuja. Olemme olleet jo pitkään kumppaneita ja nyt tämä yhteinen kehitystyö mahdollistaa uusien strategisten datapohjaisten palveluiden kehittämisen Codemenille. Uskomme yhteistyömme kasvavan ja laajenevan merkittävästi säännöllisen ja pitkäjänteisen panostuksen myötä”, sanoo Headain perustaja Harri Ketamo.

 

Codemen toimittaa projektisi tueksi asiantuntijan tai kokonaisen tiimin tarpeen mukaan. Yli 4000 asiantuntijaamme varmistaa, että käytössäsi on oikeanlaista osaamista juuri silloin kun sinä tarvitset sitä.

Headai on datalähtöiseen osaamisen ennakointiin ja johtamiseen keskittyvä teknologiayritys, osaamisdatan alusta. Headain teknologian ja AI ratkaisujen avulla mahdollistetaan erilaisten osaamisdatojen yhteentoiminnallisuus, ratkaistaan yhdessä kumppaneiden kanssa mikro- ja makrotasolla työvoiman kohtaanto-ongelma. Headain kognitiivinen tekoäly perustuu yli 20 vuoden tieteelliseen tutkimukseen.

 

Caleo on Codemen Oy:n kehittämä suomalainen, keinoälyavusteinen alusta asiantuntijoiden osaamis- ja saatavuustietojen hallintaan sekä ylläpitoon. Caleon avulla pystyt etsimään sopivia asiantuntijoita sekä hallitsemaan toimeksiantojasi entistä helpommin ja nopeammin

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter