Yrityksenne osaajapulan aika on ohi – täsmäosaaja verkostostamme

Elokuvassa Forrest Gump Tom Hanksin näyttelemä mies toteaa elämän olevan kuin suklaakonvehtirasia; ikinä ei voi tietää mitä saa. Väite on siinä mielessä virheellinen, että ainakin Suomessa markettien makeisosastoilla myytävissä konvehtirasioissa on selkeästi painettuna informaatio siitä, mitä mikäkin rasian suklaaherkku sisältää. Pahvipakkauksen kanteen tai pohjaan painetun kuvaston avulla on helppo valita makuhermojen mukaan minttu, pehmeä toffee tai vaikkapa suklaatryffeli.

Codemenin toimintatapa on suklaaherkkujen kanssa samankaltainen. 5000:n osaajan Codemen-verkosto on kuin konvehtirasia, johon on valittu joukko parhaita ohjelmistoprojektien ammattilaisia. Tiedämme tarkkaan ne ainesosat, joista asiantuntijoidemme osaaminen koostuu, joten saat aina sitä mitä tarvitset. 

Koko Codemenin verkosto apunasi

Codemen syntyi ajatuksesta yhdistää voimavaroja, joiden avulla parhaat erikoisosaajat voivat tarjota yhdessä ohjelmistoprojekteihin liittyvää työtä ja konsultointia. Erilaisten projektien toteutuksesta kertyneen kokemuksen turvin sekä ohjelmistoalan osaajaverkoston voimin yhdistämme työt ja tekijät.

Kilpailu IT-osaajista käy kuumana ja projekteissa onnistuminen edellyttää ensin oikeiden tekijöiden löytämistä. Codemenin kautta on mahdollista saada yksittäinen tekijä tai kokonainen tiimi tueksi projekteihin. Konsultti pystyy tuomaan asiakkaalle osaamista, jota projektissa ei ole, ja kyseinen konsultti toimii ikään kuin ukkosenjohdattimena kaikelle Codemenin osaamiselle.

Toisaalta siinä missä osaavan konsultin löytäminen on tie menestykseen, voi väärä resurssivalinta viedä koko projektin metsään. Niinpä asiantuntijoiden etsiminen ei todella ole nappikauppaa, vaan kyseessä ovat isot rahat.

Käsin valikoitua osaamista

Vaikka verkostoomme kuuluu jo yli 5000 osaajaa ja yli 550 alan yritystä, asiantuntijan löytäminen ei ole arpapeliä. Kaivamme käyttöösi kovimmat osaajat ja kannamme vastuun työn ja tekijän yhdistämisen onnistumisesta. Liiketoimintamme perustuu ratkaisujen löytämiseen ja toisinaan täsmäratkaisu on oikeanlainen osaaja.

Käsityönä tehtävää valintatyötä tehostamaan olemme kehittäneet Caleo-nimisen digitaalisen alustan. Tekoälyä hyödyntävä ratkaisu parantaa käyttäjien välistä kommunikaatiota asiantuntijatyön välittämisen prosesseissa muun muassa parantamalla osaamismäärittelyjen vertailua.

Osaajapulan aika on ohi. Valjasta avuksesi Suomen suurin ohjelmistoyritysten verkosto, ota yhteyttä jo tänään.